Primer Test

Després de l’èxit de la seva primera edició al 2014, la secció Primer Test del Festival REC torna a oferir un espai per a projectes en fase de postproducció que vulguin rebre l’assessorament d’agents audiovisuals internacionals. Distribuïdors, programadors i agents de vendes tornaran a oferir ajuda als directors i productors per tal afavorir l’èxit i l’entrada al mercat internacional de les obres participants.

Es tracta de la segona edició de “Primer Test”, després d’un primer any on participaren, entre d’altres, “Game Over”, d’Alba Sotorra, “Tchindas” de Pablo Garcia i Marc Serena, o “Muerte en La Alcarria” – en la modalitat ‘One-to-One’-, que han tingut les seves premieres internacionals, respectivament, als festivals de Karlovy Vary, OutFest de Los Angeles, o al prestigiós Visions du Reel de Nyon. També va estar present “El Ball del Vetlatori” que presentarem al públic el 2 de desembre.

A més, aquesta nova edició de Primer Test compta amb importants novetats, com la col·laboració amb el mercat del Festival de Cinema de Trieste, When East Meets West, que es va fer pública durant un acte de presentació en el marc de la 63a edició del Festival de Cinema de San Sebastián. Gràcies a aquesta col·laboració, un dels projectes presentats a Primer Test serà seleccionat per participar a When East Meets West, un dels mercats de projectes i coproduccions internacionals més importants d’Europa de l’Est.

La pel·lícula seleccionada es projectarà davant d’un grup d’agents internacionals durant la propera edició del Festival de Cinema de Trieste, que tindrà lloc entre el 22 i el 30 de gener del 2016.

“Primer Test” és doncs, el work in progress del REC, pensant per a joves autors que desenvolupen la seva obra, i que tindran la col•laboració de professionals consolidats en la presa de bones decisions en aquesta fase tan important per a la presentación final de la pel·lícula.