Activitats familiars

SESSIÓ FAMILIAR

Un dia perfecte per volar

Familiar // Director Marc Recha
País Espanya // Idioma VO Català // Year 2015 // Duration 70 min.

La nostra tria pel públic més familiar és aquesta delícia del director Marc Recha. Una commovedora reflexió sobre la paternitat i la relació entre pares i fills.

En un paratge solitari, un nen fa volar el cometa que li ha fet el seu pare. Bufa el vent i el cometa s’enreda entre els arbre, amb el que necessita l’ajuda d’un adult. Per seguir jugant. Junts, perduts al mig de la natura començaran la narració d’un conte de mil episodis.

Secció oficial al Festival de San Sebastián 2015

logo minipop

 

 

  Taller infantil

  Taller Minipop

  “Dissenya els Premis del REC Festival Internacional de Cinema de Tarragona”
  De la mà de la creadora del cartell del REC d’aquest any, la dissenyadora EVA JOLIS, participarem en aquest taller de disseny creatiu adreçat a nens i nenes a partir de 4 anys. Mitjançant la imaginació i l’exploració dels sentiments propis i utilitzant com a punt de partida el cartell de la quinzena edició del Festival REC, els participants treballaran en el disseny i la creació d’una rèplica dels guardons del festival, que seran lliurats en la cerimònia de cloenda del dilluns 7 de desembre.
  Aquest taller forma part de la col·laboració entre el REC i el festival Minipop de Tarragona i permet que mentre els adults que vulguin puguin assistir a la projecció de la pel·lícula, els més petits participin i tinguin una experiència vinculada al món del cinema i al propi festival a través del llenguatge artístic.
  * Preu: 5€ o Gratuït amb entrada d’adult per la sessió de les 18,00h (Inclou el material) 
  logo minipop