Cómo llegar

[:ca]

Per carretera

foto-coches

L’excelent xarxa de comunicacions de Tarragona ens permet arribar a la ciutat des de qualsevol punt de l’Estat. Sortim de Barcelona per la autopista AP-7 fins enllaçar amb la N-240. Arribarem a la carretera N-340 que ens portarà al nostre destí. L’autopista AP-2 ens permet deixar Madrid en direcció Saragossa fins arribar a la sortida 9 (Montblanc/Espluga de Francolí). Un cop aquí podem apropar-nos fins a Valls per la C-246 i continuar el nostre camí per la N-340 fins a Tarragona. Nombrosos autobusos de línies regulars cobreixen normalment aquest trajecte.

[:es]

Por carretera

foto-coches

La excelente red de comunicaciones de Tarragona nos permite llegar a la ciudad desde cualquier punto del Estado. Salimos de Barcelona por la autopista AP-7 hasta enlazar con la N-240. Llegaremos a la carretera N-340 que nos llevará a nuestro destino. La autopista AP-2 nos permite dejar Madrid en dirección Zaragoza hasta llegar a la salida 9 (Montblanc / Espluga de Francolí). Una vez aquí podemos acercarnos hasta Valls por la C-246 y continuar nuestro camino por la N-340 hasta Tarragona. Numerosos autobuses de líneas regulares cubren normalmente este trayecto.

[:ca]

Amb tren

foto-tren

Si decideixes venir al festival REC amb tren podràs gaudir d’un 35% de descompte sobre els preus de renfe pels viatges amb destinació al Camp de Tarragona entre el 28 de novembre i el 8 de desembre.

Identifica’t i sol·licita el número d’autoritzacio a guests@festival.rec.com

Recorda que al moment del viatge has de portar l’autorització juntament amb el bitllet. Pots comprar els teus bitllets des d’avui mateix!

www.renfe.es

Amb avió

foto-avions

Si preferim viatjar amb avió tenim que saber que l’aeroport de Reus es troba només a 10 minuts del terme municipal de Tarragona. Diversos vols nacionals i internacionals tenen arribada a l’aeroport de Reus.

www.aena.es

[:es]

En tren

foto-tren

Si decides venir al festival REC en tren podrás disfrutar de un 35% de descompte sobre los precios de renfe para los viajes con destino Camp de Tarragona entre el 28 de noviembre y el 8 de diciembre.

Identifícate y solicita el número de autorización enviando un correo a guests@festival.rec.com 

Recuerda que en el momento del viaje debes llevar la autorización junto con el billete. ¡Puedes comprar tus billetes desde hoy mismo!

En avión

foto-avions

Si preferimos viajar en avión tenemos que saber que el aeropuerto de Reus se encuentra sólo a 10 minutos del término municipal de Tarragona. Varios vuelos nacionales e internacionales tienen llegada al aeropuerto de Reus.

www.aena.es